Ontdek onze koffiemachines

Bij My Brand Coffee werken wij met de beste koffie machines in de markt. Een koffiemachine heeft namelijk veel invloed op jouw kopje koffie. Bijvoorbeeld door de temperatuur van het water of de druk waarmee de koffie wordt klaargemaakt. 

NECTA KREA TOUCH

NECTA KREA TOUCH

Het eerste kenmerk van deze koffiemachine wordt al zichtbaar voordat je dichtbij de machine bent, het elegante en moderne design met decoratieve blauw licht, chrome frame, glanzend zwart en 7 inch HD touchscreen verzekerd dat deze machine niet alleen lekker koffie serveert, maar ook de sfeer van het kantoor of de kantine aanvult.

Personaliseer het design nog een stukje met eigen video’s van het bedrijf, personeel of evenement via USB.

De Krea Touch combineert de gepatenteerde Z4000 koffie maler met een compacte espresso boiler dat een consistente uitgifte gegarandeerd. De Krea Touch heeft drie modulair interne containers dat gebruikt kan worden voor melk, cafeïnevrije koffie en warme chocolade. De robuuste gepatenteerde maal unit is veelzijdig en kan geprogrammeerd worden voor 7oz, 9oz en 12oz kopjes.

Deze commerciële koffiemachine is duurzaam en betrouwbaar, maar in de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat er is mis gaat is de Wi-Fi, Bluetooth, 3G en LAN technologie beschikbaar dat direct een alert mail stuurt en het probleem snel opgelost kan worden.

Belangrijkste kenmerken

NECTA KALEA PLUS

Koffiemachine - Necta Kalea Plus

NECTA KALEA PLUS

Deze praktische en compacte koffie machine serveert zwarte koffie of melk gebaseerde producten met een druk op de knop. Het heeft drie containers, twee voor verschillende koffie melange en één voor chocolade, welke vanaf boven makkelijk aangevuld kunnen worden. Het hoeft echter niet vaak aangevuld te worden wegens de hoge inhoud capaciteit.

Een groot voordeel is dat je jezelf niet hoeft aan te passen aan de smaak van de koffie machine, het past zich aan aan jou. Het is mogelijk om de sterkte van de koffie en de hoeveelheid in te stellen naar je eigen wensen.

Onderhoud is makkelijk en er is een nieuw ingebouwd Wi-Fi, Bluetooth, 3G en LAN technologie dat een alert e-mail stuurt in het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem met de machine is.

De Necta Kalea Plus is ontworpen en gemaakt in Italië in een elegante witte kleur dat zowel opvallend is als complementair aan de omgeving. Het komt compleet met een koelkast en een kopjes houder met de optie om een betalingsmogelijkheid toe te voegen met munten of betaalpas.

Bovenop alle geweldige functionaliteiten biedt Kalea de mogelijkheid om er een eigen tintje aan te geven door op de 7’inch HD display video’s te uploaden die worden getoond zowel in de stand-by modus als tijdens het bereiden van een drankje. Dit is ook een kans om je bedrijf te promoten of reclame te maken voor een product.

Belangrijkste kenmerken