Koffiemachine - Necta Kalea Plus

NECTA KALEA PLUS

Deze praktische en compacte koffie machine serveert zwarte koffie of melk gebaseerde producten met een druk op de knop. Het heeft drie containers, twee voor verschillende koffie melange en één voor chocolade, welke vanaf boven makkelijk aangevuld kunnen worden. Het hoeft echter niet vaak aangevuld te worden wegens de hoge inhoud capaciteit.

Een groot voordeel is dat je jezelf niet hoeft aan te passen aan de smaak van de koffie machine, het past zich aan aan jou. Het is mogelijk om de sterkte van de koffie en de hoeveelheid in te stellen naar je eigen wensen.

Onderhoud is makkelijk en er is een nieuw ingebouwd Wi-Fi, Bluetooth, 3G en LAN technologie dat een alert e-mail stuurt in het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem met de machine is.

De Necta Kalea Plus is ontworpen en gemaakt in Italië in een elegante witte kleur dat zowel opvallend is als complementair aan de omgeving. Het komt compleet met een koelkast en een kopjes houder met de optie om een betalingsmogelijkheid toe te voegen met munten of betaalpas.

Bovenop alle geweldige functionaliteiten biedt Kalea de mogelijkheid om er een eigen tintje aan te geven door op de 7’inch HD display video’s te uploaden die worden getoond zowel in de stand-by modus als tijdens het bereiden van een drankje. Dit is ook een kans om je bedrijf te promoten of reclame te maken voor een product.

Belangrijkste kenmerken